Bli brand ambassadør for Australian Bodycare

Brand Ambassador Topbanner

Digger du produktene våre? Har du kanskje funnet et produkt du ikke kan leve uten, og nå vil du gjerne anbefale det til andre? Så har du muligheten til å bli influencer og brand ambassadør for Australian Bodycare, der vi belønner deg og din interesse for problemløsende hudpleie. For oss spiller det ingen rolle om du har 500 eller 10.000 følgere, så lenge du er over 18 år og aktivt har lyst til å dele budskapet vårt. I tillegg må du ikke være redd for å snakke om problemer som uren hud, kviser, flass eller sure tær.

Start allerede i dag

Vi er alltid åpne for kreative samarbeider, enten du har profil på Instagram, TikTok, Snapchat, Facebook, YouTube, har egen blogg eller et helt annet sosialt medie.

Hvis du er interessert i å samarbeide med oss, kan du registrere deg ved å sende en e-post til marketing@australian-bodycare.com. Et samarbeid med oss ​​består i at du får tilsendt et gavekort til vår nettbutikk, som du kan bruke til å bestille produkter. I tillegg sender vi jevnlig kampanjer på ulike produkter, som du har mulighet til å teste om du synes produktene ser spennende ut og er noe for deg. I tillegg vil du også få muligheten til å:

 • være blant de første til å teste nye produkter
 • delta i konkurranser
 • få rabattkoder du kan dele med følgerne dine
 • få gode tips og forslag til hvordan du kan bruke produktene våre

Vi går gjennom alle søknader for å se om du passer til brandet vårt. Du må være oppmerksom på at det ikke er sikkert vi kan godkjenne søknaden din.

Brand Ambassador Topbanner

Partner-ads – Tjen penger på de sosiale mediene dine

Du har også mulighet for å tjene penger gjennom vårt affilate-program, der du kan opprette deg som partner hos Partner-ads. Her tilbyr vi deg 25 % i provisjon for hvert salg du gjennomfører. Det er helt gratis å komme i gang, og du har til og med friheten til å bestemme når og hvor mye content du deler.

 1. Meld deg på via partner-ads her – Det tar kun 2 min.
 2. Når du er påmeldt, søker du partnerprogrammet vårt
 3. Del reklamelenken på dine sosiale medier
 4. Begynn å tjene penger – følg med på inntjeningen på kontoen din hos partner-ads
 5. Få inntjeningen din utbetalt

Retningslinjer for samarbeider

Vi inngår ikke samarbeidsavtaler med personer under 18 år.

Når du som blogger og influencer omtaler de produktene du mottar fra oss, er det snakk om reklame. Det er derfor svært viktig at du overholder gjeldende regler når du omtaler produktene. Ifølge markedsføringslovens skal den forretningsdrivende tydelig opplyse at det er en kommersiell hensikt med enhver form for handelspraksis, derunder reklame. Denne guiden gjelder oppslag på alle sosiale medier, som Instagram, TikTok, Facebook, Twitter, Snapchat og YouTube.

I omtalen din skal det tydelig fremgå at det er snakk om reklame

Starten av teksten din SKAL markeres tydelig med én av følgende tekster.

 • «Reklame»
 • «Annonse»

Følgende er IKKE nok:

 • Reklamemarkeringen står i bunnen av et oppslag eller blant hashtags.
 • Uklare ord som «spons» eller «ad»
 • Markert som gave fra XXXX
 • Selskapet navn
 • @produkt
 • #Produkt

Ved reklamelenke, for eksempel gjennom Partner Ads, skal det markeres med «Reklamelenke» eller «Annonselenke».

Husk at det også er snakk om reklame hvis du får tilbud om å kjøpe varer til en gunstig pris mot at du bruker varen i hverdagen etter nærmere instruksjon/anbefaling. Da er det snakk om reklame, som skal markeres på den måten som er vist ovenfor, når du opptrer i sosiale medier med produktene.

Brand Ambassador Topbanner

Har du spørsmål?

Hvis du har lyst til å vite mer om produktene våre og brandet vårt, er du alltid velkommen til å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Der deler vi jevnlig guides til produktene våre og nye produktlanseringer, og vi sitter alltid klare til å gi deg råd og veiledning om produktene våre.

Har du spørsmål eller en god idé til hvordan vi kan gjøre samarbeidene våre enda bedre, er du hjertelig velkommen til å sende en e-post til marketing@australian-bodycare.com 

Vi gleder oss til å samarbeide med deg.