Vilkår for salg - Frakt- og returvilkår

Frakt

Hjemlevering

Helthjem: For bestillinger over 399 kr: Gratis hjemlevering (2-4 dager)

Utleveringssted

Bring/Helthjem: For bestillinger over 449 kr: Gratis Levering til valgt utleveringssted (2-4 dager)

Leveringsvilkårene gjelder for Norge.

HOLD ØYE! Dersom du ikke har mottatt pakken din senest 10 dager etter bestillingen, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Klarer pakken å sendes tilbake til oss fra pakkebutikken, vil fraktkostnadene utgjøre 59 kr, som du må dekke.

Det betyr at dersom pakken kommer tilbake til oss fordi du ikke har hentet den i pakkebutikken, krediterer vi bestillingen - men ikke de 59 kr som dekker returfrakten fra pakkebutikken til oss. Du er ansvarlig for den utgiften.

100 % tilfredshetsgaranti
Vi har testet produktene våre og vet hva de kan. Derfor har vi en tilfredshetsgaranti på alle produktene våre. - Les mer - klikk her

Returvilkår
Du har ubegrenset returrett på uåpnede produkter, og du kan returnere varer kostnadsfritt – send en e-post til info@australian-bodycare.com dersom du ønsker å returnere produktene dine. Vi refunderer ikke åpnede produkter hvis returen gjøres etter perioden med tilbud om 100 % tilfredshetsgaranti.

Vi aksepterer ikke produkter som returneres via postoppkrav. Ta kontakt med Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com for å få returetikett før du sender varen(e) din(e). Du må sende varen ordentlig pakket, legge ved en kopi av fakturaen og skrive tydelig at du ønsker å benytte deg av angreretten og at du ønsker å få tilbakebetalt prisen du har betalt.

Disse returreglene gjelder for alle varer som selges gjennom nettbutikken vår.

Betalingsmetoder
Bestillinger kan betales på følgende måter:

Kredittkort
Vi aksepterer betaling med Visa, Mastercard og Eurocard. Australian Bodycare benytter en betalingsport fra Quickpay.

Kommunikasjon med denne betalingsløsningen er blitt testet av Nets. Alle kortdata overføres i kryptert form.

Produktinformasjon:
Alle produkter fra Australian Bodycare oppgir produktets essensielle egenskaper. For ytterligere informasjon eller spørsmål om eksisterende informasjon kan du sende en e-post til Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com

Priser:
Alle priser er inkludert 25 % MVA. Informasjon om frakt- og ekspedisjonsgebyrer vises i handlekurven din.

Bestilling:
Å presentere varer sammen med en pris på Australian Bodycare er ikke et bindende tilbud, men bare en invitasjon til å komme med tilbud.
Kjøpers bestilling av varer fra Australian Bodycare utgjør ikke en bindende aksept, men snarere et bindende tilbud til Australian Bodycare om å kjøpe varene til de angitte vilkårene.

En bindende avtale mellom deg og Australian Bodycare inngås først når Australian Bodycare godtar tilbudet som er levert av kjøper med en bestillingsbekreftelse. Australian Bodycare forbeholder seg retten til å avvise bestillinger som er av en slik størrelse at det må antas å ikke være til personlig bruk. Alle tilbud er avhengig av tilgjengelighet, og i noen tilfeller kan det være nødvendig å foreta delleveranser av en bestilling. I slike tilfeller vil Australian Bodycare sørge for å informere kjøperen.

Betaling:
Kontoopplysningene du oppgir når du kjøper varer, sendes direkte til PBS (direkte belastningstjeneste) i kryptert form (SSL) som bare du og PBS kan lese. Dermed er det ingen andre som ser eller lagrer dine opplysninger. Når du betaler med Dankort (betalingskort) eller kredittkort, trekkes beløpet fra kontoen din så snart varen forlater Australian Bodycare.

Klager:
I henhold til den danske salgsloven gir Australian Bodycare to års klagerett fra fakturadato for produksjons- og materialfeil (mangler).

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Australian Bodycare har gjort det enkelt for deg å få relevant informasjon på andre nettsteder gjennom lenker. Disse nettstedene ligger utenfor Australian Bodycares kontroll. Vi kan således ikke på noen som helst måte holdes ansvarlige for innholdet på disse nettstedene.

Informasjon om de bestilte varene fra slike nettsteder er ikke inkludert i beskrivelsen av de bestilte varene i avtalen mellom kjøperen og Australian Bodycare.

Selgeren er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap på grunn av at de bestilte varene kommer sent til kjøperen, eller de bestilte varene har mangler når forsinkelsen eller manglene skyldes kjøpers handlinger eller mangler eller omstendigheter som befinner seg utenfor Australian Bodycares kontroll, f.eks. krig, opptøyer, vold, brann, statlig inngripen, beslag, valutarestriksjoner, arbeidstvister av ethvert slag, inkludert streiker og lockouts, eller lignende.

Australian Bodycare gir ikke en uavhengig garanti for de bestilte varene, og kjøperen oppnår bare garantiene som produsenten har gitt til kjøperen.

Netthandel
Når du kjøper fra oss, oppgir du personlige opplysninger. Dette omfatter

– Ditt navn
– Din postadresse
– Din e-postadresse
– Ditt telefonnummer
– Dine betalingsopplysninger

Vi behandler disse personlige opplysningene når vi behandler kjøpet ditt, siden det er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår del av transaksjonen, samt for en begrenset periode etterpå, for å sikre at alt går som det skal. Så fort denne informasjonen/disse opplysningene ikke lenger er nødvendige, blir de slettet fra vårt system. Alle opplysninger blir slettet etter fem år. Ettersom vi har ubegrenset returrett på produktene, lagres opplysningene i fem år.

Hvis du har bestilt levering, vil opplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse bli delt med fraktselskapet vårt for at de skal kunne levere dine kjøp.

Kan endres:
Australian Bodycare forbeholder seg retten til å endre og oppdatere vilkårene og betingelsene som gjelder for dette nettstedet. Det er derfor viktig at du holder deg oppdatert med eventuelle endringer.

Feil bruk:
Denne nettsiden eies og drives av Australian Bodycare. Nettstedet ble opprettet for at private kjøpere skal kunne benytte det. Alle elementene på nettsiden, det være seg tekst, bilder, grafiske fremstillinger osv., er beskyttet av lov om opphavsrett og må derfor ikke kopieres, lastes ned eller distribueres. Enhver feil bruk av Australian Bodycare vil bli rapportert til politiet.