100 % fornøydgaranti

100 % FORNØYDGARANTI

Vi har testet produktene våre, og vi vet hva de kan. Derfor har vi fornøydgaranti på alle produkter som er kjøpt i nettbutikken vår.

Vi legger stor vekt på at kundene våre skal være fornøyde, og garanterer deg den aller høyeste kvalitet. Hvis du i løpet av 100 dager etter mottak av produktene dine ikke er fornøyd, kan du derfor benytte deg av fornøydgarantien.

Sånn bruker du fornøydgarantien din:

  1. Opprett din reklamasjon her.
    Husk kontaktopplysningene, bestillingsnummeret, produktets batchnummer/partinummer og en beskrivelse av hvorfor du ikke er fornøyd med produktet. Det gjør det enklere og raskere for oss å behandle reklamasjonen din.
  2. Send inn reklamasjon på siden – og vent.
    Vi tar kontakt når vi har behandlet reklamasjonen. Du trenger altså ikke gjøre noe før du hører fra oss. Vi sender deg en returetikett som du skal bruke når du sender produktene tilbake til oss. Vi betaler selvfølgelig portoen.
  3. Vi refunderer kjøpsprisen.
    Når du har sendt produktene tilbake til oss og vi har mottatt dem, refunderer vi kjøpsprisen så du får tilbake pengene dine.

Du skal alltid kontakte oss før du sender noe i retur. Gå til denne siden for å starte reklamasjonen din.

Fornøydgarantien gjelder kun hvis du har kjøpt produktene i nettbutikken vår.

Du er alltid hjertelig velkommen til å kjøpe produktene våre igjen

Selv om du benytter deg av fornøydgarantien vår, er du alltid velkommen tilbake til oss.

Hvis du har spørsmål om fornøydgarantien, kan du kontakte oss på siden her.

Les hva andre kunder sier om produktene våre

Ubegrenset returrett

Du kan selvfølgelig endre mening. Derfor er det ingen tidsfrist for å returnere eller bytte de produktene du har kjøpt på australian-bodycare.dk, så lenge de fortsatt er i den originale emballasjen.

Vi trenger bestillingsnummeret ditt dersom du ønsker å returnere produktene dine. Husk derfor at du alltid må oppgi bestillingsnummeret når du kontakter oss.

Vi betaler selvfølgelig portoen hvis du ønsker å returnere produktene. Du skal alltid kontakte oss før du sender noe i retur. Kontakt oss her for at få en returetikett.

Gå til nettbutikken – klikk her