Kjøp for min. 749 kr. og vi legger til 3 leppepomader helt GRATIS (Verdi 249 kr.)

Om Australian Bodycare

Australian Bodycare har vært førende innen problemløsende hudpleie siden 1992. Vi har holdt fast på den samme visjonen, som vi opprinnelig ble grunnlagt på: Å være førende innen problemløsende hudpleie og hjelpe nordmenn til en bedre livskvalitet.

Vision

Det er vårt mål å hjelpe nordmenn med å oppnå en sunnere hud og avhjelpe hudproblemer. Derfor arbeider vi også aktivt med å gi kundene våre gode råd og veiledning i form av enkle guider til daglige rutiner.

Våre produktserier er velegnet til hele familien: Den forebygger og løser de mest alminnelige hudpro-blemene – og er samtidig skånsom mot huden. Alle produktene blir framstilt med den høyeste kvaliteten av råvarer og dosert i henhold til hvilke problemer de skal løse.

Produkter fra Australian Bodycare


Hemmeligheten bak problemfri hud finnes i Australias skjønne natur og har vært kjent av de australske aboriginene gjennom generasjoner, nemlig Tea Tree Oil. Naturens hemmelige våpen er også tilgengelig til dine pleierutiner hjemme på badet. Australian Bodycare har utviklet en rekke produkter med Tea Tree Oil, som uten å irritere huden effektivt hjelper og forebygger diverse hudproblemer.

Les mer om våre produkter her.

Dermatologisk testet

Australian Bodycares produkter er dermatologisk testet. Produktene våre er milde og hudvennlige – også for personer med sensitiv hud.

Les mer om den dermatologiske testen her

Dermatologisk testet

Derfor skal du pleie huden din med tea tree oil fra Australian Bodycare

Tea tree leaf

100% NATURLIG

Tea Tree Olie er en naturlig, eterisk olje som utvinnes fra bladene på det australske treet Melaleuca Alternifolia.

Tea tree oil drop

HEAL

Tea Tree Oil motvirker bakterier og har den unike egenskapen at den hjelper med å gjenopprette hudens normale bakterieflora.

Repeat logo

MAINTAIN

Tea Tree Oil har flere fordeler: Blir oljen brukt på daglig basis vil den både helbrede hudproblemer og sikre at huden holdes sunn og rask.

Hemmeligheten bak problemfri hud finnes i Australias skjønne natur og har vært kjent av de australske aboriginene gjennom generasjoner, nemlig tea tree oil. Naturens hemmelige våpen er også tilgengelig til din pleierutine hjemme på badet. Australian Bodycare har utviklet en rekke produkter med tea tree oil, som uten å irritere huden, effektivt hjelper og forebygger diverse hudproblemer. produktene er velegnet til hele familien. De forebygger og løser de vanligste hudproblemene – og er samtidig skånsomme mot huden. Det er vårt mål å hjelpe nordmenn til en sunnere hud og derfor arbeider vi aktivt med å gi gode råd og veiledning i form av enkle guider til daglige rutiner. Velkommen til. Vi gleder oss til å hjelpe deg.
Healing Ground Banner
Healing Ground Mobile
Igjennom tusener av år har tea tree oils helbredende virkning vært kjent. De australske aboriginene har igjennom generasjoner kjent til de elegante trærnes helbredende effekt. Legendene forteller om sjøer som var omkranset av Tea Trees, hvor blader og kvister falt i vannet og forvandlet sjøene til antiseptiske bad. De lokale aboriginene brukte disse naturlige helende badene til å kurere forskjellige hudlidelser – eksempelvis hudinfeksjoner, forbrenninger, sår og insektbitt. Området med Tea Trees kalte de innfødte for «Healing ground». Tea Tree Oil utvinnes av bladene fra det australske treet Tea Tree, som offisielt er kjent som Melaleuca Alternifolia. Treet vokser i et begrenset område i den nordøstlige delen av New South Wales i Australia. Det naturlige voksested for treet er et lavtliggende gjørmete regnskogsområde. Det var nettopp dette området den lokale stammen Bundjalung kalte “Healing ground”.