Om Australian Bodycare

Australian Bodycare har vært førende innen problemløsende hudpleie siden 1992. Vi har holdt fast på den samme visjonen, som vi opprinnelig ble grunnlagt på:

Å være førende innen problemløsende hudpleie og hjelpe nordmenn til en bedre livskvalitet.

Vision

Det er vårt mål å hjelpe nordmenn med å oppnå en sunnere hud og avhjelpe hudproblemer. Derfor arbeider vi også aktivt med å gi kundene våre gode råd og veiledning i form av enkle guider til daglige rutiner.

Våre produktserier er velegnet til hele familien: Den forebygger og løser de mest alminnelige hudpro-blemene – og er samtidig skånsom mot huden. Alle produktene blir framstilt med den høyeste kvaliteten av råvarer og dosert i henhold til hvilke problemer de skal løse.

Dermatologisk testet

Australian Bodycares produkter er dermatologisk testet. Produktene våre er milde og hudvennlige – også for personer med sensitiv hud.

Les mer om den dermatologiske testen her
 • Tea Tree Leaf

  100% Naturlig

  Tea Tree Olie er en naturlig, eterisk olje som utvinnes fra bladene på det australske treet Melaleuca Alternifolia.

 • Tea Tree Oil Drop

  Helbrede

  Tea Tree Oil motvirker bakterier og har den unike egenskapen at den hjelper med å gjenopprette hudens normale bakterieflora.

 • Maintain

  Vedlikeholde

  Tea Tree Oil har flere fordeler: Blir oljen brukt på daglig basis vil den både helbrede hudproblemer og sikre at huden holdes sunn og rask.

Gjør som 50.000 andre – følg oss på Instagram