Healing Ground

HISTORIEN

Healing Ground

Igjennom tusener av år har tea tree oils helbredende virkning vært kjent. De australske aboriginene har igjennom generasjoner kjent til de elegante trærnes helbredende effekt. Legendene forteller om sjøer som var omkranset av Tea Trees, hvor blader og kvister falt i vannet og forvandlet sjøene til antiseptiske bad. De lokale aboriginene brukte disse naturlige helende badene til å kurere forskjellige hudlidelser – eksempelvis hudinfeksjoner, forbrenninger, sår og insektbitt.

Det var nettopp dette området den lokale stammen Bundjalung kalte “Healing ground”.

Tea Tree Oil utvinnes av bladene fra det australske treet Tea Tree, som offisielt er kjent som Melaleuca Alternifolia. Treet vokser i et begrenset område i den nordøstlige delen av New South Wales i Australia. Det naturlige voksested for treet er et lavtliggende gjørmete regnskogsområde. Det var netop dette område, den lokale stamme, Bundjalung, kaldte “Healing ground”.

Les om Tea Tree Oil Her

100% Naturlig

Derfor bør du bruke Tea Tree Oil fra Australian Bodycare

Tea Tree Olie er en naturlig, eterisk olje som utvinnes fra bladene på det australske treet Melaleuca Alternifolia.

Helbrede

Derfor bør du bruke Tea Tree Oil fra Australian Bodycare

Tea Tree Oil motvirker bakterier og har den unike egenskapen at den hjelper med å gjenopprette hudens normale bakterieflora.

Vedlikeholde

Derfor bør du bruke Tea Tree Oil fra Australian Bodycare

Tea Tree Oil har flere fordeler: Blir oljen brukt på daglig basis vil den både helbrede hudproblemer og sikre at huden holdes sunn og rask.

EFFEKTIV HUDPLEIE

Effektiv og skånsom førstehjelp

Hemmeligheten bak problemfri hud finnes i Australias vakre natur og har vært kjent av de australske aboriginene gjennom generasjoner, nemlig tea tree oil. Naturens hemmelige våpen er også tilgjengelig for din pleierutine hjemme på badet. Australian Bodycare har utviklet en rekke produkter med tea tree oil, som effektivt hjelper og forebygger ulike hudproblemer uten å irritere huden. I mer enn 30 år har vi utviklet problemløsende hudpleieprodukter av høyeste kvalitet, med nøye utvalgte naturlige aktive ingredienser. Det er din sikkerhet for den beste kvaliteten, da vi aldri går på kompromiss med kvaliteten på våre produkter. Produktene er egnet for hele familien. De forebygger og løser de mest vanlige hudproblemene –
og er samtidig skånsomme mot huden. Det er vårt mål å hjelpe dansker til en sunnere hud og derfor jobber vi aktivt med å gi gode råd og veiledning i form av enkle guider til daglige rutiner.

Velkommen til. Vi gleder oss til å hjelpe deg

FUNDRAISING

Vi tar vare på naturen

Vi har inngått et samarbeid med Cool Earth for å bevare
241.000 hektar regnskog, som beskyttes av 31.000 mennesker.

Les mer om Cool Earth og deres oppdrag her.