Info femigel

FEMIGEL® Natural gel til opprettholdelse av en sunn balanse i de ytre kvinnelige genitalia ved problemer som tørrhet, kløe, irritasjon eller uønskede lukter fra intime områder på kroppen.

FEMIGEL® inneholder 4-terpineol som tilsvarer 2.7% konsentrert tetreolje. 4-terpineol er destillert fra tetreolje som har til hensikt å fjerne allergener og irritasjonsstoffer.

FEMIGEL® er spesielt utviklet til enkel påføring, og hjelper mot symptomer som økt tørrhet, kløe, irritasjon og ubehag i underlivet, som kan oppstå i forskjellige perioder i en kvinnes liv. Selv om disse tilstandene er meget vanlige i løpet av overgangsalderen kan de også oppstå i forbindelse med stress, under behandling med antibiotika eller som følge av allergiske reaksjoner på såper eller kremer. Dersom dette ikke behandles kan det på lang sikt utvikle seg til et mer alvorlig problem. Derfor er det viktig å sikre at det er riktige fuktighets- og pH-nivåer for å kunne opprettholde en sunn mikroflora. FEMIGEL® gir en langvarig fuktighetsbalanse i intimområdet.

Det anbefales å bruke FEMIGEL® ved symptomer som svie, kløe, tørrhet og ved forekomst av andre ubehagelige symptomer. Den bør brukes forebyggende før og etter besøk i offentlige svømmehaller, badstuer og treningssentre.

DOSERING: Ved milde symptomer påføres en tube hver tredje dag, ved mer alvorlige tilfeller påføres tubens innhold en eller to ganger daglig, og behandlingen fortsettes inntil symptomene er forsvunnet. Det anbefales å bruke FEMIGEL® ved jevne mellomrom for å forebygge og opprettholde en sunn balanse i underlivet.

BRUKSANVISNING: Påfør FEMIGEL® direkte fra den forseglede tuben. Før du fjerner beskyttelseshetten, ta fatt i tuben i den nederste enden og klem innholdet nedover for å sikre at innholdet befinner seg i den øverste delen av tuben.

FORHOLDSREGLER: Ikke benytt FEMIGEL® dersom tuben er åpnet eller emballasjen er brutt. I slike tilfeller skal hele innholdet returneres til avsender. Dersom det oppstår allergiske reaksjoner, avbryt behandlingen umiddelbart.

Det anbefales å avbryte behandlingen under menstruasjonen og fortsette behandlingen etter at menstruasjonen er over.

Pakken inneholder 5 tuber. Hver tube inneholder 5 ml gele. Hver tube er kun til engangsbruk.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares ved 5 -25 °C. Behold den ytre emballasjen under bruk av innholdet.

For mer informasjon, besøk www.australian-bodycare.com