Ta testen vår – og unngå røde nupper etter intimbarbering.

intimbarbering banner

Testen for intimbarbering

Hvis du lurer på hvorfor du får røde nupper etter barbering, vil du forstå det bedre etter å ha tatt testen vår. Testen er helt gratis, og du får personlig tilpassede anbefalinger for å unngå røde prikker neste gang du intimbarberer deg.

Røde barberingsnupper kan oppstå over hele kroppen der du barberer eller fjerner hår. Problemet oppstår spesielt rundt det sarte intimområdet, som er spesielt utsatt for bakterier. Du har kanskje lurt på hva du kan gjøre for å bli kvitt disse irriterende røde nuppene?

Svar på 7 spørsmål og få umiddelbare svar på hvordan du kan løse problemet med røde nupper, i tillegg til praktiske anbefalinger for å unngå dem i fremtiden.

Testen for intimbarbering

Vi har over 30 års erfaring med å hjelpe folk med hudproblemer, og vi har utviklet testen nedenfor for å kunne tilby deg personlig tilpassede råd. Vi hjelper deg også med å velge produkter fra sortimentet vårt som vi mener er best for deg – og huden din.

Det tar under 3 minutter å ta testen, og du får umiddelbart tilsendt et personlig tilpasset svar med anbefalinger for hvordan du kan få den perfekte intimbarberingen i fremtiden.

Testen for intimbarbering