Anne Thestrup Meimbresse

Lest av Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmasøyt, Varde Apotek

Her kan du se Annes profil »
Innholdsfortegnelse

Produktene fra Australian Bodycare er bl.a.:

  • Tilsatt den 100% naturlige ingrediensen Tea Tree Oil, som er av høy farmaseutisk kvalitet
  • Sikkerhetsvurdert av eksperter på et uavhengig laboratorium
  • Dermatologisk testet og vurdert hudvennlige

Tea Tree Oil – et rent naturprodukt

Den rene Tea Tree Oil som tilsettes alle våre produkter, kommer fra Australia. Den opprinnelige Tea Tree Oil kommer fra tetreet Melaleuca Alternifolia, som vokser i den sørøstlige delen av Australia, der klimaet er unikt.

I dag dyrkes det også tetre i andre deler av verden, men den originale oljen med den best dokumenterte kvaliteten kommer fra trærne i Australia. Australian Bodycare bruker derfor kun Tea Tree Oil fra Australia, som er hudvennlig og av høy kvalitet.

Vi stiller høye krav til oljen vi bruker i produktene våre. Vi har spesifikke spesifikasjoner som vi krever at den rene Tea Tree Oil vi bruker, skal oppfylle 100 %.

Derfor får vi detaljert informasjon fra leverandøren vår om hver eneste leveranse vi mottar, slik at vi kan sikre at oljen oppfyller våre høye krav. For å være 100 % sikre på oljens kvalitet får vi den også analysert i et laboratorium før vi tilsetter den i vår problemløsende hudpleie.

Den rene og naturlige Tea Tree Oil inneholder duftstoffene limonen, linalool og geraniol, som forekommer naturlig i oljen.

Du kan lese mer om Tea Tree Oil, dens opprinnelse og gode egenskaper i artikkelen her.


High quality from Australia

Vi bruker kun Tea Tree Oil fra Australia. Tetreet som oljen utvinnes fra, dyrkes også i andre deler av verden, blant annet i Asia og Afrika. Hos Australian Bodycare bruker vi imidlertid bare olje utvunnet av tetre som vokser i Australia, fordi vi kan være sikre på den høye farmasøytiske kvaliteten som gjør Tea Tree Oil egnet til problemløsende hudpleie.

Det er bare i det unike og fuktige klimaet i den sørøstlige delen av Australia at tetreet har optimale vekstforhold. Derfor bruker vi bare Tea Tree Oil fra denne delen av Australia i produktene våre.

Tea Tree Oil er stjernen i alle produktene våre, og derfor går vi ikke på akkord med kvaliteten. Vi tester oljen selv når vi mottar den for å sikre at den lever opp til våre høye krav.

Hvis du vil vite mer om Tea Tree Oil og dens opprinnelse i Australia, kan du lese mer her.


Innhold Tea Tree Oil i Australian Bodycare produkter

Vi tilsetter nøyaktig den mengden Tea Tree Oil som trengs for å sikre den antibakterielle og hudvennlige effekten i produktene. Tea Tree Oil er et så effektivt naturprodukt at selv en liten mengde gjør stor forskjell.

Innholdet av Tea Tree Oil varierer fra produkt til produkt. Produktene inneholder opptil 2 % ren og naturlig Tea Tree Oil, noe som sikrer produktenes effekt på det enkelte hudproblem.


Trygge produkter

Det er lovpålagt at alle kosmetiske produkter må gjennomgå en sikkerhetsvurdering før de kan markedsføres. Personen som vurderer sikkerheten til produktene og signerer rapporten, må ha en akademisk grad i toksikologi, medisin eller lignende.

Sikkerhetsvurderingen omfatter en toksikologisk vurdering av hver enkelt ingrediens, hudabsorpsjon, mikrobiologisk kvalitet osv.

Vi samarbeider med konsulentselskapet Mediator når produktene våre sikkerhetsvurderes for å sikre at alle forskrifter og krav oppfylles. Sikkerhetsvurderingene og testene våre utføres på uavhengige laboratorier, for eksempel Charles River i Frankrike.

Det betyr at alle produkter blir grundig analysert og vurdert som trygge for menneskers helse før de slippes ut på markedet.

Vi utfører også en dermatologisk test på alle produkter for å garantere at de er hudvennlige og kan brukes av alle hudtyper - også sensitiv hud.


Hudvennlige produkter til alle hudtyper

Du kan være trygg på at produktene våre er hudvennlige. Australian Bodycare-produkter er klassifisert som hudvennlige i den uavhengige dermatologiske testen som alle produkter gjennomgår før de slippes ut på markedet.

Den dermatologiske testen undersøker hudens toleranse for et kosmetisk produkt og utføres av utdannede dermatologer ved et uavhengig testsenter. Vi har blant annet fått utført dermatologiske tester ved Hamilton Internationals laboratorium.

50 testpersoner av ulik alder, kjønn og hudtype (inkludert 25 personer med tørr, atopisk og sensitiv hud) får en prøve av produktet på huden, som deretter dekkes med et plaster i 48 timer. Hvis huden ikke reagerer, kan produktet klassifiseres som hudvennlig.

Alle Australian Bodycares produkter har gjennomgått dermatologiske tester, og alle er klassifisert som hudvennlige. Også for personer med sensitiv hud.

Våre registrerte reklamasjoner viser også tydelig at produktene våre passer for alle hudtyper. Vi registrerer alle reklamasjoner vi mottar, og reklamasjonsprosenten er svært lav. Svært få av reklamasjonene er relatert til hudirritasjon.

Hudirritasjon skyldes ikke nødvendigvis en negativ reaksjon på duftstoffene Limonene, Linalool eller Geraniol, som forekommer naturlig i Tea Tree Oil, men kan også skyldes overfølsomhet overfor andre ingredienser i produktet.


Vil du vite mere?

Hvis du vil dykke ned i testene og analysene vi har fått utført på produktene våre, finner du lenker til dem her. De er ganske tekniske, så du finner også en lenke til konklusjonen hvis du bare er interessert i å lese den.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på info@australian-bodycare.com. Vi svarer gjerne på spørsmål hvis du er i tvil om noe. Vi besvarer kundehenvendelser alle hverdager, så du hører raskt fra oss.

Tea Tree Oil / Tea tree olje
Bekjemp urenhetene med 100% naturlig Tea Tree Olje fra Australia
+15.000 anmeldelser
Vanlig pris Fra 99,00 kr
Salgspris Fra 99,00 kr Vanlig pris
Tea Tree Oil / Tea tree olje - Bekjemp urenhetene med 100% naturlig Tea Tree Olje fra Australia

Gjør som 50.000 andre – følg oss på Instagram