Anne Thestrup Meimbresse

Lest av Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmasøyt, Varde Apotek

Her kan du se Annes profil »
Innholdsfortegnelse

Fakta

Den aller beste måten å unngå røde nupper på er å forebygge. Og den beste måten å forebygge de irriterende nuppene på er å angripe bakteriene.

Derfor får du barbernupper
Når du barberer deg, åpner porene og hårsekkene seg, noe som gjør dem mottakelige for bakterier. Det er rett og slett bakterier som forårsaker inngrodde hår og røde, betente barberhøvelknopper.


1. Før barberingen

Det er viktig å vite:
Det handler om å få en god start. For å få en barbering uten røde nupper er det avgjørende at du bruker en intimvask med et antibakterielt middel som effektivt bekjemper bakterier i det området du vil barbere deg.

Video: Sånn unngår du røde nupper

En feil du ikke vil begå: 
Hopp over forarbeidet. Hvis du begynner å barbere deg uten å fjerne bakteriene som forårsaker røde knopper, vil du garantert få røde knopper etter barberingen.


2. Under barberingen

Du må vite: 

Du trenger en barbergel som effektivt bekjemper bakterier og gjør barberingen mykere. Gelen fungerer sammen med barberbladet, samtidig som den bekjemper bakterier slik at de IKKE utvikler seg til røde nupper. Barberbladet får hårsekkene til å åpne seg, så det er viktig å beskytte seg mot bakterier også under intimbarberingen.

En feil du aldri bør begå: 
Barber deg aldri på tørr hud uten å bruke barbergel. Da trekker du i huden i stedet for å gli over den. Dette river i huden og gjør den mer mottakelig for bakterier og røde knopper.


3. Etter barberingen

Du bør: 
Du må være forsiktig med huden din etter intimbarbering. Her er huden enda mer sensitiv enn den allerede er på dette ømfintlige området. Derfor må du sørge for å gi huden din riktig pleie. Bruk for eksempel Intimate Balm fra Australian Bodycare. Balsamen gir fuktighet og næring til huden, og med tasmansk pepper på ingredienslisten over naturlige ingredienser kan du lindre og berolige irritert hud. Huden styrkes og etterlates sunn og sterk.

Feilen du ikke bør begå:
Ikke gjør den feilen at du glemmer det viktigste på slutten. Når barberingen er ferdig, er det fortsatt plass til bakterier hvis du ikke avslutter barberingen med en behandling som vår Intim Balm, som effektivt motvirker bakterier. På den måten fjerner du de siste bakteriene som kan ha forårsaket røde nupper.


Sånn følger du de tre trinnene ovenfor

  1. Vask området med Intim Wash for at fjerne bakterier.

  2. Skyll grundig med lunkent vann.

  3. Påfør Intim Shave (barbergel), vent et minutt og barber i hårenes retning.

  4. Skyl grundigt med lunken vand.

  5. Fordel Intim Balm på området etter barbering.

Om produktene:

Intim Wash – 200 ml
Intim Wash bruker naturlig Tea Tree Oil, melkesyre og C-vitamin fra kakadueplomme for å gi effektiv beskyttelse mot rødhet, inngrodde hår og andre hudproblemer etter intimbarbering. Melkesyren renser og frisker opp huden, mens den antibakterielle effekten fra Tea Tree Oil motvirker bakteriene som forårsaker rødhet etter intimbarbering.

Intim Shave – 100 ml
Intim shave (barberingsgel) inneholder antibakteriell Tea Tree Oil som bekjemper bakterier og holder huden frisk og ren etter barbering. Intim Shave er en helt gjennomsiktig barbergel. Dette gir deg bedre oversikt over hvor du barberer deg. Det betyr at du har større sjanse for å unngå smertefulle uhell under intimbarberingen.

Intim Balm – 100 ml
Intim Balm reduserer risikoen for barbernupper, inngrodde hår og rødhet i forbindelse med intimbarbering. Balsamen inneholder naturlige virkestoffer som allantoin, tasmansk pepper og antibakteriell Tea Tree Oil som effektivt forebygger ubehag etter intimbarbering.

Australian Bodycares intimprodukter er pH-regulert for intimbruk og dermatologisk testet, så vi kan forsikre deg om at produktene våre er hudvennlige - også for personer med sensitiv hud.

Produktene fra Australian Bodycare kan både kjøpes på apoteket, i og direkte i vår webshop.

Intimbarberingspakken
3 produkter mot røde nupper og inngrodde hår etter intimbarbering
+15.000 anmeldelser
Vanlig pris 399,00 kr
Salgspris 399,00 kr Vanlig pris 439,00 kr
Intimbarberingspakken - 3 produkter mot røde nupper og inngrodde hår etter intimbarbering

Gjør som 50.000 andre – følg oss på Instagram