Kjøp for min. 749 kr. og vi legger til 3 leppepomader helt GRATIS (Verdi 249 kr.)

Vil du unngå høye viker? Sånn forebygger du høyt hårfeste før det blir et problem

Profesjonelt oppdatert: 10/11/2021

Hårtap er en naturlig del av det å bli eldre. Eller er det egentlig det? Det finnes nemlig mange ting du selv kan gjøre for å bekjempe tidens tegn, og i denne artikkelen ser vi nærmere på årsaken til at hårprakten din med tiden avtar.

Lest av Anne Thestrup Meimbresse

Anne, Varde apotek
Anne har en MSc i farmasi fra Syddansk Universitet og har arbeidet som farmasøyt ved Varde apotek i flere år. Her gir hun råd til både kunder og leger om korrekt bruk av medisinske produkter.

Derfor får menn høye viker

Mannlig skallethet kalles også Androgen Alopeci, og i 9 av 10 tilfeller er årsaken hormonelle faktorer og arvelige anlegg. Det betyr at hvis faren din er skallet, så kan du være ganske trygg på at også du blir skallet.

Men det er også andre faktorer som spiller inn. Dårlig kosthold og vitaminmangel kan gi uttynning på toppen, og spesielt B- og C-vitamin er viktige medspillere når det gjelder å få et sunt og fyldig hår til å vokse.

Så er det stress. I tillegg til å skade helsen din som helhet ved å skape hormonell ubalanse, kan stress også ha en direkte negativ innvirkning på hvordan håret ditt vokser. Det er ikke bare fordi du river deg i håret av frustrasjon, men også fordi du produserer mer av hormonet kortisol, som endrer deg både fysisk og psykisk.

Hair Loss pakken

3 produkter for et sunt, sterkt og langt hår

549,00 kr 629,00 kr

3 tips for å forebygge høyt hårfeste

Det er alltid enklere å forebygge enn å behandle, og når det gjelder hårtap er det ikke engang vanskelig å forebygge. Ved hjelp av 3 enkle produkter, som alle er like enkle å bruke som sjampo, kommer du raskt i gang med å forebygge de høye vikene. Men hvis du ikke vedlikeholder bilen din, bryter den før eller senere sammen. Det samme gjelder for håret ditt, og med disse produktene gjør du håret ditt sterkere.

Australian Bodycare Hair Loss Serum

Hair Loss Serum fra Australian Bodycare inneholder den naturlige, aktive ingrediensen capilia longa, som har en klinisk dokumentert effekt ved hårtap. Hair Loss Serum inneholder også naturlig tetreolje, som motvirker bakterier, og som sammen med vitaminet Biotin gir hodebunnen din de beste forutsetninger og gjør håret tykkere og sterkere.

Hårtap Serum

Hårvekstserum til pleie ved hårtap og uttynning

289,00 kr

Australian Bodycare Hair Loss Wash

Hair Loss Wash fra Australian Bodycare inneholder en unik kombinasjon av 100 % naturlig Capilia Longa og tetreolje, som arbeider sammen for å skape de beste forutsetningene for håret ditt, og det er klinisk bevist at Capilia Longa har en gunstig effekt ved hårtap.

Sjampo for hårtap

Sjampo til tynt og fint hår som kan brukes ved hårtap

169,00 kr

Australian Bodycare Hair Loss Spray

Hair Loss Spray fra Australian Bodycare inneholder de samme aktive ingrediensene som serumet og sjampoen, som alle bidrar til å motvirke hårtap. Du kan velge å bruke sprayen etter at du har dusjet, men du kan også bruke den i tørt hår. Det er smart på de dagene da du hopper over dusjen.

Hårtap Spray

Beskyttende spray til håret, fin ved hårtap og tynt hår

169,00 kr

Sånn bruker du produktene

Det anbefales at du bruker alle de 3 produktene sammen for å få størst mulig effekt. Altså, ikke samtidig, men der det passer naturlig inn i hverdagen din. Her er det viktig å poengtere at de aller fleste begynner å se resultater allerede etter 12-20 uker.

Serum: Masserer du hver dag inn i hodebunnen og lar det sitte. Serumet skal ikke vaskes ut igjen, og det er ikke nødvendig å vaske håret før du bruker serumet. Gjør det eventuelt til en kveldsrutine å ha i serumet, så de aktive ingrediensene i serumet får mulighet til å virke mens du sover.

Sjampo: Bruk sjampoen daglig i dusjen. Masser sjampoen varsomt inn i det våte håret og på hodebunnen og la det virke i 2-3 minutter før du skyller.

Spray: Kan brukes både etter dusjen og i tørt hår.


Hvorfor velge produkter fra Australian Bodycare ved hårtap?

Med mer enn 30 års erfaring med å utvikle problemløsende hudpleieprodukter som blant annet blir solgt på apoteket, har Australian Bodycare stor erfaring og ekspertise innenfor hudpleie.

Den erfaringen og ekspertisen har de brukt til å utvikle disse 3 nye produktene ved hårtap. Alle er basert på naturlige, aktive ingredienser, og er skreddersydd til deg som ønsker å forebygge hårtap.

Og de står inne for produktene sine, for du får 100 % fornøydgaranti på alt du kjøper i nettbutikken til Australian Bodycare.

Hair Loss pakken

3 produkter for et sunt, sterkt og langt hår

549,00 kr 629,00 kr