Anne Thestrup Meimbresse

Lest av Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmasøyt, Varde Apotek

Her kan du se Annes profil »
Innholdsfortegnelse

Opplev den Glatte og Sensuelle Brazilian Wax-behandlingen

Brazilian Wax er kjent for sine mange fordeler som har gjort den til en foretrukket metode for mange kvinner:

 1. Hårfri i lang tid:  En av de største fordelene med Brazilian Vax er at resultatene varer lenger enn ved andre hårfjerningsmetoder som barbering eller hårfjerningskremer. Etter en vellykket behandling kan du glede deg over silkemyk, hårfri hud i flere uker.
 2. Finere hårvekst: Ved gjentatte Brazilian Vax-behandlinger kan hårene bli svakere og finere med tiden. Det betyr at de blir mindre synlige og mindre plagsomme mellom behandlingene.
 3. Glattere hud: Brazilian Vax fjerner ikke bare hårene, men også de døde hudcellene på hudoverflaten. Resultatet er en glattere og jevnere hudstruktur som føles myk og forbedrer utseendet på intimområdet.
 4. Langvarige resultater: Brazilian Vax-behandlingen er kjent for å gi langvarige resultater. Det betyr at du kan glede deg over hårfri og glatt hud over lengre tid, noe som gjør det til en ideell løsning for deg som ikke ønsker å fjerne hår så ofte.

  På grunn av disse fordelene har Brazilian Voksing blitt utrolig populært blant kvinner som ønsker å oppnå hårfri og glatt hud i intimområdet. Det er viktig å nevne at Brazilian Wax-behandlingen krever kunnskap og ferdigheter, og det anbefales å få den utført av en profesjonell for å få det beste og sikreste resultatet.

  Profesjonell After Wax Lotion
  Lotion til bruk etter voksing og brazilian wax
  +15.000 anmeldelser
  Vanlig pris Fra 299,00 kr
  Salgspris Fra 299,00 kr Vanlig pris
  Profesjonell After Wax Lotion - Lotion til bruk etter voksing og brazilian wax

  Forberedelse til Brazilian Wax: Sånn gjør du deg klar

  Før du starter Brasiliansk voksing, er det noen viktige forberedelser du bør gjøre. Disse trinnene vil bidra til at behandlingen blir så effektiv og behagelig som mulig.

  1. Fysiske forberedelser: Før behandlingen er det viktig å sørge for at området som skal vokses er rent og tørt. Bruk Australian Bodycares Intimate Wash på forhånd for å sikre at området er rent. Ta en dusj før behandlingen, og unngå å bruke kremer, oljer eller kremer på huden, da dette kan gjøre voksingen mindre effektiv. Hvis du har langt hår, anbefales det å trimme det til en passende lengde før behandlingen.
  2. Hårlengde og hårvekst: For å få best mulig resultat med Brazilian Wax er det viktig å ha tilstrekkelig hårlengde og hårvekst. Ideelt sett bør håret være rundt 0,5-1 cm langt, slik at voksen får godt tak i håret og kan fjerne det effektivt. Unngå å barbere området i minst 2-3 uker før behandlingen for å sikre tilstrekkelig hårvekst.
  3. Forberedelse av huden: For å minimere risikoen for irritasjon og inngrodde hår etter behandlingen kan det være lurt å eksfoliere huden noen dager før Brazilian Wax. Bruk Australian Bodycares skånsomme kroppsskrubb for å fjerne døde hudceller og forberede huden på voksingen. Masser skrubben forsiktig inn i huden med sirkelbevegelser og skyll deretter grundig. Unngå imidlertid eksfoliering rett før behandlingsdagen for å unngå irritasjon.

  Ved å følge disse forberedende trinnene, inkludert bruk av Australian Bodycares skånsomme kroppsskrubb, kan du sikre at du er klar til å motta den best mulige Brazilian Wax-behandlingen og oppnå de ønskede resultatene. Nå som du er klar for behandlingen, kan vi gå videre til neste trinn.


  Behandlingsprosessen for brasiliansk voksing: Steg-for-steg-guide til en smidig voksing

  Når du har forberedt huden din og er klar til å utføre Brazilian Wax-behandlingen, følger du denne trinnvise veiledningen:

  1. Forberedelse av produkter og verktøy: Sørg for at du har alle nødvendige produkter og verktøy for hånden, inkludert Australian Bodycares Brazilian Wax-pakke, som inneholder After Wax Lotion, Intimate Wash og Body Scrub. Disse produktene er spesielt utviklet for å berolige og pleie huden før og etter behandlingen.
  2. Varm opp voksen: Følg instruksjonene på voksbeholderen for å varme opp voksen til anbefalt temperatur. Vær nøye med å teste voksen på innsiden av håndleddet for å sikre at den ikke er for varm og at du ikke brenner deg på huden.
  3. Påfør voksen: Bruk en spatel eller applikatorpinne til å påføre voksen i hårets vekstretning på det ønskede området. Vær forsiktig og nøyaktig for å få et jevnt og konsistent vokslag.
  4. Plasser en voksstrimmel: Legg en voksstrimmel oppå voksen og trykk forsiktig ned slik at den sitter godt fast. La voks og voksstrimmel ligge på plass et øyeblikk slik at voksen får feste seg til hårene.
  5. Fjern voksstrimmelen: Hold godt fast i huden og fjern voksstrimmelen mot hårveksten i én rask bevegelse. Trekk stripen av i én jevn bevegelse for å minimere ubehaget.
  6. Gjenta prosessen: Gjenta prosessen på de ønskede områdene til du har fjernet all uønsket hårvekst.
  7. Avslutt behandlingen: Etter voksingen kan du smøre de behandlede områdene med After Wax Lotion fra Australian Bodycares Brazilian Wax-pakke. Denne lotionen lindrer og pleier huden og reduserer rødhet og irritasjon.
  8. Etter brasiliansk voks: Det er viktig å holde huden ren og fuktig. Fortsett derfor å eksfoliere huden i området med Body Scrub fra Australian Bodycare. Avslutt eksfolieringen med å fukte huden med Body Lotion.

   Spesifikke teknikker og metoder som benyttes, kan variere avhengig av hvilken Brazilian Wax-teknikk du bruker. Det er viktig å følge produkt- og behandlingsinstruksjonene nøye for å oppnå best mulig resultat og unngå skader eller irritasjon av huden.

   Body Scrub Tea Tree Oil
   Dyprensende kroppskrubb & intim peeling med 100 % naturlig tetreolje
   +15.000 anmeldelser
   Vanlig pris 179,00 kr
   Salgspris 179,00 kr Vanlig pris
   Body Scrub Tea Tree Oil - Dyprensende kroppskrubb & intim peeling med 100 % naturlig tetreolje
   Bodylotion Tea Tree Oil
   Bodylotion pleier og forebygger tørr og uren hud
   +15.000 anmeldelser
   Vanlig pris Fra 179,00 kr
   Salgspris Fra 179,00 kr Vanlig pris
   Bodylotion Tea Tree Oil - Bodylotion pleier og forebygger tørr og uren hud

   Varighet av Brazilian Voksing: Hvordan lang tid holder det?

   Varigheten av en Brazilian Wax-behandling kan variere fra person til person. Generelt kan du forvente at resultatet av en Brazilian Wax-behandling varer i 3-4 uker. Etter denne perioden vil håret begynne å vokse ut igjen, og det anbefales å ta en ny behandling for å opprettholde det ønskede resultatet.

   Det er viktig å merke seg at hårveksten og holdbarheten av Brazilian Wax kan påvirkes av flere faktorer, blant annet individuelle hårvekstmønstre, hormonelle endringer, genetikk og pleierutiner. Noen personer kan oppleve raskere eller langsommere hårvekst, noe som kan påvirke behandlingens holdbarhet.

   Hvis du har flere spørsmål om Brazilian Wax-behandlingen, anbefaler vi at du tar kontakt med en profesjonell behandler eller leser mer om emnet. Det er alltid best å være godt informert, slik at du kan ta de beste beslutningene for dine personlige behov og preferanser.


   Ofte stilte spørsmål om Brasiliansk voksing

   Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene og bekymringene knyttet til Brazilian Voksing:


   Er Brazilian Voksing smertefult?

   Smerteterskelen varierer fra person til person, men det er normalt å føle et visst ubehag under behandlingen. Smerten kan imidlertid minimeres ved å bruke kvalitetsprodukter som Australian Bodycares Brazilian Wax-pakke, som er utviklet for å gjøre behandlingen mer behagelig.


   Hvor lang tid varer en Brazilian Wax-behandling?

   Varigheten avhenger av ulike faktorer som hårvekst og området som skal behandles. Generelt kan en behandling ta mellom 30 minutter og en time.


   Hvor lenge varer resultatet av en Brazilian voksing?

   Resultatene kan variere, men vanligvis kan du forvente glatt hud i 3-6 uker, avhengig av hårvekstsyklusen.


   Kan jeg utføre Brazilian Voksing hjemme?

   Det anbefales generelt å få Brazilian Voksing utført av en profesjonell behandler som har erfaring og kunnskap om riktig teknikk og hygiene. Med riktig kunnskap og opplæring kan du imidlertid utføre behandlingen hjemme.


   Hva skal jeg gjøre før og etter en Brazilian Wax-behandling?

   Før behandlingen er det viktig å la håret vokse til anbefalt lengde, unngå å bruke kremer eller oljer på området og eksfoliere huden lett for å forberede den. Etter behandlingen er det viktig å unngå soling, varme bad og bruk av parfymerte produkter på området de første 24-48 timene for å unngå irritasjon.


   Er Brazilian Wax velegnet for menn?

   Ja, Brazilian Wax kan også utføres på menn for å oppnå en glatt og hårfri intimsone. Behandlingen er ikke begrenset til kvinner, og kan tilpasses individuelle behov.

   Brazilian wax pakke
   3 produkter for intimvoksing og voksing av bikinilinje
   +15.000 anmeldelser
   Vanlig pris 699,00 kr
   Salgspris 699,00 kr Vanlig pris 859,00 kr
   Brazilian wax pakke - 3 produkter for intimvoksing og voksing av bikinilinje

   Gjør som 50.000 andre – følg oss på Instagram