Anne Thestrup Meimbresse

Lest av Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmasøyt, Varde Apotek

Her kan du se Annes profil »
Innholdsfortegnelse

1. Bli kvitt bakteriene

Den aller beste måten å unngå røde barbernupper på er å forebygge. Og den beste måten å forebygge på er ved å angripe bakterier.
Når du barberer deg, åpner porene og hårsekkene seg, noe som gjør dem mottakelige for bakterier. Det er rett og slett bakterier som forårsaker inngrodde hår og røde, betente barbernupper.

Nøkkelen til å unngå røde nupper er ved å bruke antibakterielle produkter som effektivt motvirker bakterier på huden før, under og etter barbering.

Australian Bodycare har satt sammen et komplett sett med produkter som, i likhet med alle de andre produktene våre, inneholder Tea Tree Oil, som har kraftige antibakterielle egenskaper.

Pakken inneholder en Before shave, en shave gel og en after shave, slik at du effektivt kan begynne å beskytte huden din både før og etter barbering, der huden er spesielt følsom.

Intimbarberingspakken
3 produkter mot røde nupper og inngrodde hår etter intimbarbering
+15.000 anmeldelser
Vanlig pris 399,00 kr
Salgspris 399,00 kr Vanlig pris 439,00 kr
Intimbarberingspakken - 3 produkter mot røde nupper og inngrodde hår etter intimbarbering

 

2. Barber MED hårene

Ved intimbarbering er det mange som ønsker en tett og jevn barbering. Derfor barberer de seg både med og mot hårstrået. Men husk alltid å barbere MED hårets retning og ALDRI mot hårets retning. Hvis du skraper mot hårene, river du for mye i huden, noe som resulterer i en ujevn intimbarbering. Hold lett i huden når du skraper, men ikke så mye at du drar i huden.

Når du skraper, er det også viktig å bruke et godt produkt som gjør barberingen enklere. Her kan du med fordel bruke barbergel fra Australian Bodycare. Gelen fungerer sammen med barberbladet, samtidig som den avverger bakterier slik at de kan utvikle seg til røde nupper. Barberbladet får hårsekkene til å åpne seg, så det er viktig å beskytte seg mot bakterier også under intimbarberingen.

Hvis du ikke synes barberingen er tett nok, skyll av gelen med vann, påfør et nytt lag og gjenta prosedyren.

Barbergel til Herre
Barbergelé mot røde nupper og utslett ved barbering
+15.000 anmeldelser
Vanlig pris 139,00 kr
Salgspris 139,00 kr Vanlig pris
Barbergel til Herre - Barbergelé mot røde nupper og utslett ved barbering

3. Unngå stramme bukser og undertøy

Det er også viktig å være forsiktig med huden etter intimbarbering. Her er huden enda mer sensitiv enn den allerede er på dette ømfintlige området. Derfor må du sørge for å gi huden din riktig pleie. Bruk for eksempel after shave fra Australian Bodycare. After shave gir fuktighet og næring til huden, og med tasmansk pepper på listen over naturlige ingredienser kan du lindre og berolige irritert hud. Huden styrkes og etterlates sunn og sterk.

I tillegg er det lurt å unngå trange bukser og undertøy etter intimbarberingen. Huden har ikke godt av å være omsluttet av tettsittende syntetiske stoffer, så det beste du kan gjøre for å opprettholde en god barbering er å bruke løstsittende bomullsundertøy som lar det ømfintlige området puste.

After Shave med Tea Tree Oil
Aftershave lotion mot røde nupper og inngrodde hår etter barbering
+15.000 anmeldelser
Vanlig pris Fra 139,00 kr
Salgspris Fra 139,00 kr Vanlig pris
After Shave med Tea Tree Oil - Aftershave lotion mot røde nupper og inngrodde hår etter barbering

4. Hvis uhellet er ute

Har du glemt å beskytte huden mot bakterieangrep og sitter nå igjen med røde barbernupper? Når skaden først er skjedd, trenger huden tid til å leges. Derfor bør du ikke barbere deg oppå de røde nuppene. Hvis du gjør det, vil infeksjonen fra ujevnhetene spre seg til huden din, og du vil få enda flere. Derfor bør du vente med å barbere deg til huden har grodd.

I mellomtiden kan du fremskynde prosessen ved å fukte huden med Australian Bodycare after shave, som du kan bruke for å forebygge røde nupper neste gang du barberer deg. Jo renere du holder huden din, jo bedre forutsetninger har den for å gro raskt.


Slik unngår du barbernupper, inngrodde hår og røde nupper med de riktige produktene:

  1. Vask området med Face Wash for å fjerne bakterier.
  2. Skyll grundig med lunkent vann.
  3. Påfør Shave Gel, vent ett minutt og barber deg i hårets retning.
  4. Skyll grundig med lunkent vann.
  5. Påfør After Shave på området etter barberingen.

Om produktene:

Face Wash – 100 ml
Face Wash bruker naturlig Tea Tree Oil for å gi effektiv beskyttelse mot rødhet, inngrodde hår og andre hudproblemer etter intimbarbering. Den antibakterielle effekten av Tea Tree Oil motvirker bakteriene som forårsaker røde nupper etter intimbarbering.

Shave gel – 200 ml
Shave gel inneholder antibakteriell Tea Tree Oil som bekjemper bakterier og holder huden frisk og ren etter barbering. Shave gel er en helt gjennomsiktig barbergel. Dette gir deg bedre oversikt over hvor du barberer deg. Det betyr at du har større sjanse for å unngå smertefulle uhell under intimbarberingen.

After shave – 100 ml
After shave reduserer risikoen for røde nupper, inngrodde hår og rødhet i forbindelse med intimbarbering. Balmen inneholder naturlige virkestoffer som allantoin, tasmansk pepper og antibakteriell Tea Tree Oil som effektivt forebygger ubehag etter intimbarbering.

Australian Bodycare-produktene er dermatologisk testet, så vi kan forsikre deg om at produktene våre er hudvennlige - også for personer med sensitiv hud.

Pakke mot rød nupper etter barbering
2 produkter mot inngrodde hår, røde barberingsnupper og barberingsutslett
+15.000 anmeldelser
Vanlig pris 259,00 kr
Salgspris 259,00 kr Vanlig pris 279,00 kr
Pakke mot rød nupper etter barbering - 2 produkter mot inngrodde hår, røde barberingsnupper og barberingsutslett

Gjør som 50.000 andre – følg oss på Instagram